Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Overzicht

Ons terugbetalings- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Artikelen die niet kunnen worden geretourneerd:

  • Boeken
  • Downloadbare softwareproducten

Om uw retournering te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin mogelijk restitutie wordt verleend:

  • Boek met duidelijke beschadigingen door verzending

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als u dit allemaal heeft gedaan en uw teruggave nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via guts.and.good@gmail.com.

Sale artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden geretourneerd. Uitverkoopartikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Ruilen

Wij vervangen artikelen alleen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op guts.and.good@gmail.com. We lossen dit dan samen op!

Verzending retouren

Om uw product te retourneren, dient u uw product te sturen naar: Friesestraatweg 205-57, 9743 AD, Groningen

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten voor de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kost variëren, uiterlijk 30 dagen. Het streven is echter om het zo snel mogelijk af te handelen.